Tilsæt vand og salt i en skål, og opløs saltet. Tilsæt alle ingredienserne, og lad dem suge væsken.
Lad dem trække i 10 minutter, så hørfrø kan suge al væsken. Den bliver til en stor klistret klump. Selvom hørfrø ikke er blendet, suger de utrolig meget væske
Hæld kerneklumpen ud over en bageplade med bagepapir, og dyb en dejskraber i lidt vand, og form så "dejen" ud over hele bagepapiret, så det har en jævn tykkelse
Bag dejen i ovnen i lige knapt halvanden time. Når solsikkefrø i de yderste dele af dejen er blevet lettere brune i kuløren, er de umiddelbart færdige. Tag dem ud og lad det afkøle. Knæk så din knækbrød i mindre stykker og lad det afkøle. Sæt i en lufttæt beholder.
4.5 fra 14 stemmer
Noter:
Vi estimerer at blandingen giver ca. 20 stykker. Har du 20 stykker, er der 99 kalorier og 5 kulhydrater per stykke.