Vi starter med at gøre tomatsuppen klar, og hakker alle grøntsager dertil. Hak løg fint, skær skræl gulerod og skær den i små stykker. Hak bladselleri, og pres hvidløgsfed. Tilsæt det i en stor gryde sammen med kokosolie, og steg det hele i 4-5 minutter. Hak tomat fint og tilsæt det også.
Tilsæt basilikum, oregano og timian, og tilsæt nu de hakkede tomater og bouillonvand. Tilsæt tomatpure, laurbærblade, chili og balsamicoeddike, og lad det simre i ca. 30 minutter.
Kødboller
Hak løg og spinat fint og læg det i en skål. Tilsæt nu hakket oksekød, græsk yoghurt, hvidløgsfed og oregano.
Tilsæt kokosolie på en pande, form kødboller og steg dem i fedtstoffet til de er gennemstegt.
Servering
Smag suppen til med salt og peber, tilsæt kødbollerne og nyd retten!