Tilsæt oksekød i tern til en pose, og tilsæt olivenolie og presset hvidløgsfed, samt salt og peber. Halver rødløg, og halver igen. Skil lagene fra hinanden, og læg det sammen med kødet i posen. Tag nu mynte og hak det fint. Læg det også i posen. Bland den godt sammen, og lad det trække i 15 minutter. Lav fennikelsalat og tomatblanding.
Fennikelsalat
Riv din fennikel med en mandolinjern. Pas på fingrene! Lav en blanding af olivenolie, æblecidereddike og lidt hakket frisk mynte. Hæld det over din fennikel.
Tomatblanding
Skær tomater i små stykker, hak rødløg helt fint og bland det med oliven. Lav en blanding af olivenolie, balsamicoeddike og salt og peber. Hæld det over tomatblandingen og drys med feta og derefter mynte på toppen.
Kødspyd fortsat 2/2
Sæt dint kød på et spyd efterspurgt af et lag rødløg. Sæt kød og løg på skift. Steg dine kødspyd på grillen eller på en pande, i 6-7 minutter. Husk at vende dem ofte, og server dem med fennikelsalat og tomatblanding.