Start med at forberede fyldet. Det gør du ved at hakke bladselleri, skylle og skære champignon i mindre stykker, og derefter tilsætte smør på en pande, og stege det hele indtil spinaten er faldet godt sammen. Krydder med salt og peber. Tilsæt hvidløgsfed undervejs og steg videre.
Hæld lidt af væsken fra, hvis der danner sig væske, eller hvis du bruger frossen spinat. Tag det af panden og læg i en skål. Gem panden til din omelet.
Omelet
Vi har lavet opskriften til 2 personer, med 3 æg og 15 ml mælk per person. Omeleterne skal laves enkeltvis. Klæk derfor 3 æggene i en skål, tilsæt ca. 15 ml mælk, salt og peber, og andre krydderier efter behov. Hæld det på panden og sæt varmen på middel. Vend panden rundt, for at sikre, at ægget flyder helt ud.
Når omeletten virker færdigbagt lægger du fyld på panden, så det passer med, at der er fyld til resten af omeletterne også. Tilsæt så hytteost også, og så godt med friskkværnet peber.
Fold siden af din omelet. Lad den stege 30 sekunder mere, og tag den af. Lav så næste omelet.
Servering
Server din omelet som den er, eller med lidt grønt til.