Tag en pande og tilsæt halvdelen af smørret. Krydder laks med salt og peber, og gerne andre krydderier, og steg det på panden på begge sider i ca. 2 minutter. Har du en pande der kan komme i ovnen, laver du blot resten i din pande, og sætter den i ovnen. Men ellers skal vi bruge et ovnfast fad.
Smør et ovnfast fad med lidt fedtstof, og læg dine laksestykker deri.
Tag en skål og bland kokosmælk, rød karrypasta, saften fra en lime og eventuelt lidt friskhakket koriander. Hæld det over dit ovnfaste fad. Bag det i 20 minutter i ovnen ved 200°.
Blomkålsris
Tilsæt smør på en pande og tilsæt dine blomkålsris. Steg dem ved hård varme i 3-4 minutter, og rør i dem ofte, for at de ikke brænder på (så varm skal panden være).
Servering
Server din thai lakse curry, hæld blomkålris i, og drys eventuelt med lidt frisk koriander på toppen. Hak chili fint og spred det over retten.