Start med at koge æggene, ved at sætte vand til at koge. Når vandet koger, skruer du lidt ned og tilsætter dit æg. Kog det i ca. 7 minutter, og giv det straks kold vand efterfølgende. Lav salaten imens æggene koger.
Salat
Skyl salat, agurk og cherrytomater. Hak salat og agurk fint, og skær cherrytomater i både. Tilsæt det tallerkner med det samme, eller i en stor skål. Skær rødløg i stimler og bland det hele sammen. Skral appelsin og skær den i mindre stykker eller både, og læg den ved salaten.
Lav en dressing af citron, olivenolie, timian og saft fra en halv appelsin. Krydder med godt med peber og salt. Hæld det over salaten
Servering
Læg tun på toppen af salaten, pil dine æg og læg dem ved. Server med appelsin både ved siden.
4 fra 1 stemme
Noter:
Appelsinen kan undværes, og hermed skærer du næsten alle kulhydraterne fra.