Start med at gøre stegen klar. Giv den et par dråber fedtstof, og drys med salt, peber og eventuelt andre krydderier. Vi brugte timian.
Tilsæt lidt vand i et ovnfast fad, og læg dit kød. Bag det i ovnen indtil det er ca. 62° for rosa, 65° for gennemstegt.
Salat
Skær broccoli i buketter, asparges i mindre stykker og optø ærter, hvis de er fra frost.
Sæt vand i en gryde og tilsæt salt. Tilsæt broccoli og kog det i et minuts tid, tilsæt så asparges. Kog indtil du synes broccoli har den rette konsistens for dig, hvilket formentligt kun tager kort tid.
Rist mandler på en tør pande i et par minutter, og hak dem fint.
Skær vindruer i halve og lav en stor salat af broccoli, asparges og ærter. Tilsæt vindruer og bland det godt rundt. Lav dressingen
Salatdressing og servering
Lav en dressing af olivenolie og godt med citron. Tilsæt salt og peber, og hæld den over salaten. Bland det godt rundt. Drys med feta på toppen og mandler. Server broccolisalaten med din oksesteg.