En wok som denne skal klargøres inden du begynder at stege, fordi tingene skal gå hurtigt, når først vi er i gang.
Skær derfor broccoli i buketter, halver porre på langs, og skær den i strimler. Skær rødløg i strimler og peberfrugt i skiver. Skrald så gulerødder og skær dem i aflange og mindre stykker.
Skrald ingefær og pil hvidløgsfed, så det også er klar.
Stegning
Tilsæt nu kokosolie på en pande, derefter rød karrypasta og steg så kylling til det er gennemstegt. Læg det til side på en tallerken
Tilsæt så kokosolie igen, derefter rød karrypasta og så broccoli samt gulerødder (som er hårde grøntsager). Steg i 2 minutter, tilsæt så sukkerærter, porre, peberfrugter og rødløg, sammen med presset hvidløgsfed og ingefær. Tilsæt Ketoliv Bone Broth, soja og karry og steg i 2 minutter.
0 fra 0 stemmer
Noter:
Vi spiste retten med ca, 150 gram shirataki nudler til 2 personer. Det gav lidt ekstra kostfibre, men kunne sagtens undværes