Det her er en super hurtig og nem ret, så lad os lige smække den sammen. Du koger først et æg, og så laver vi resten imens.
Fyld derfor en gryde med vand, og når det koger, lægger du ægget i, skru en anelse ned, og kog det i 7 minutter derfra.
Skyl dine grøntsager, og fordel rucola på tallerkner. Hak løg i strimler, agurk fint og halver cherrytomater. Læg det i salaten på tallerknerne.
Halver en avocado, fjern stenen, og læg indmaden på tallerknerne.
Dræn vandet fra tunen og læg det ved også, pres citronsaft over hele salaten og lav så dressingen
Karrydressing
Bland alle ingredienserne til karrydressingen, og smag det til med salt og peber.
Servering
Hæld vandet fra æggene og tilsæt kold vand. Vent 10 sekunder og fjern skallerne fra æggene, og læg dem ved. Vi dryssese med lidt sesamfrø også, og så serverede vi den lækre salat med karrydressingen hældt over.