Start med at tænde ovnen på 200°. Skær så dine inderfilet på langs. Halver tomat og skær de halve tomater i skiver. Del mozzarella i tre, og skær de tre dele i små skiver også. Læg nu tynde tomatskiver og tynde mozzarellaskiver i dine inderfilet, og læg det i et ovnfast fad.
Stryg med pesto over kyllingefiletterne og bag dem i ovnen i 15-18 minutter.
Salat
Læg serranoskinke på en tør pande og steg det, så det bliver en smule sprødt. Hak salat imens.
Skær tomater i skiver, og hak hjertesalat fint. Skær agurk i små stykker, og bland nu hjertesalat og agurk i en skål, og eventuelt sammen med rucola, hvis du har det.
Tilsæt pesto i en lille skål og bland det rundt. Tilsæt olivenolie, æblecidereddike, samt salt og peber.
Anret tomater på tallerknerne, som på billedet, og læg salat ovenpå, eller bare bland tomater i selve salaten.
Tørsteg solsikkekerner, og hæld dem over salaten, samt del serranoskinke i mindre stykker og bland i salaten. Læg mindre stykker mozzarella på toppen, og server salaten med dine kyllingestykker til.