Simpel pølseret med rosenkål, toppet med pinjekerner
Køkkentid10min
Ventetid10min
Samlet tid20min
Opskrift til: 2personer
Type: [Keto]
Kalorier: 522kcal
Kulhydrater: 8g
Protein: 20g
Fedt: 44g
Fiber: 7g
Næringsindholdet er per person/stk
Ingredienser
2spskkokosolie
250gramrosenkål
3stkpølsergerne med en godt krydret smag
1stkhvidløgsfed
30grampinjekerner
0,25stkcitron
Fremgangsmåde
Her får du en nem og hurtig ret, der mætter godt på Keto. Start med at skære lidt af bunden af dit rosenkål, som oftest er lidt hårdt, og fjern blade, der virker dårlige. Skyl dem godt, og lad dem tørre på et viskestykke.
Tilsæt kokosolie på en pande og tilsæt rosenkål. Steg i 3-4 minutter. Skær dine pølser i spisestørrelser imens. TIlsæt dem, steg i et minuts tid mere. Tilsæt så presset hvidløgsfed, samt ca. 1-2 spsk citronsaft og skal fra en kvart citron.
Tag en lille pande og tørsteg pinjekerner. Drys pinjekerner over retten inden servering