Start med at lægge dine grillspyd i vand, hvis de er af træ, så de ikke brænder på under stegningen, og forvarm din grill til minimum 200°, alternativt forvarm ovnen.
Stegte grønsager
Skær bunden af dine rosenkål, og skræl gulerødder. Skær gulerødder i aflange strimler, eller brug din skræller til at lave lange strimler af gulerod. Pil kød og skær det i kvarte, og pil det fra hinanden.
Tilsæt kokosolie på en pande og steg alle grøntsagerne i ca. 4 minutter. Tilsæt persille, salt og peber, samt paprika, og steg i 2 minutter mere. Server dine stegte grøntsager med køfte kebab.
Køfte kebab
Tag en food processer og tilsæt hvidløgsfed, løg og persille, sammen med kødet og alle krydderierne. Blend det godt sammen. Tag nu en portion og form det på et grillspyd, som på billedet. Det gør du bedst ved at rulle kødklumpen aflang i hånden, og så stikke grillspydet tværs igennem.
Gentag med resten, og grill dem i ca. 3-4 minutter, vend de, og derefter 3-4 minutter mere. I ovnen skal de have imellem 15-20 minutter.