Tør dine andelår af med et stykke køkkenrulle, og prik hul i skindet med en gaffel eller kniv. Læg dem i et ovnfast fad hæld citronsaft over dem, og drys derefter med salt, peber, presset hvidløgsfed og timian. Bag det så i ovnen ved 175° i en time, og sæt det op på 210° i 10 minutter derfra, medmindre skindet allerede er sprødt.
Salat og dressing
Bland alle ingredienserne til dressingen i en skål og sæt det på køl.
Skyl salat og bær, og læg rucola i et salatfad. Hak agurk rigtig fint og tilsæt. Skær jordbær i skiver og læg det ved. Smag til med salt og peber.
Hæld halvdelen af salatdressing i salaten og bland det sammen. . Tilsæt mere ved behov.
Tørsteg mandler i 5 minutter, hak dem og drys dem på toppen inden servering.
Hvidløgsasparges
Tilsæt her til slut lidt smør på en pande, og pres hvidløgsfed derpå. Skær bunden af dine asparges, og steg dem i hvidløg og smør i 5 minutter, vend dem ofte.
Server dine hvidløgsasparges med den lækre jordbær salat, og de sprøde andelår til