Brug en skarp kniv og skær i skindet på andebrystet. Gnub så salt og peber ind i skindet. Tag en pande og steg andebrystet ca. 5 minutter på skindsiden og 4 minutter på den anden side. Flyt så andebrystet til et ovnfast fad og bag det i ovnen i 10 minutter.
På den samme pande som du stegte andebrystet på, sætter du varmen på lidt under middel, tilsætter olivenolie. Så skærer du løg i strimler og steger dem i 2-3 minutter på panden.
Sauce/dressing
Så tilsætter du saften fra en hel mandarin, samt citronsaften, bone broth eller alm. hønsebouillon i samme mængde, og derefter eventuelt guargummi. Guargummi tykner saucen mere og bruges som low-carb jævner, men det kan godt undværes. Sæt på lav varme og lad det simre lidt, og sæt så til side.
Salat
Skyl din salat og anret fad af hakket babyspinat og andet salat, samt tomatskiver. Pil så din mandarin og skær dine både i halve, og tilsæt det til salaten. Hak mandler fint og sæt dem til side, da vi først drysser dem på inden servering.
Anretning
Tag andebrystet ud, skær det i tynde skiver og læg det på salaten. Tag nu saucen og hæld den over anden og resten af salaten, og drys med hakkede mandler inden servering.