Afpil dine rejer og læg dem i en skål. Tilsæt salt og peber, og pres saften fra en hel lime i skålen. Hvis du har mulighed for det, så sæt vitawrap over skålen og sæt den på køl i 15 min, så rejerne kan suge salten og limesaften.
Hak løg fint, skær peberfrugter i lange tynde stimler, og skær squash i spisestørrelser. Pil hvidløg og hak det fint, eller læg det i en hvidløgspresser, så det er klar. Skær skræl af ingefær og riv det fint. Find desuden også karry, rød karrypasta og spidskommen frem.
Opvarm smørret i en dyb pande. Tilsæt løg og steg i 2 minutter. Tilsæt squash og peberfrugter, og steg videre i 2 minutter. Tilsæt så rød karrypasta, og steg i 2 minutter mere. Pres hvidløgsfed og revet ingefær, og derefter karry, spidskommen, og peber. Smag til med salt og peber.
Tilsæt så dine rejer (med saft) og steg ved hård varme i 2-3 minutter. Tilsæt kokosmælk og lad det småkoge i 4-5 minutter.
Blomkålsris
Tilsæt smør på en pande og varm det op. Når det syder lidt tilsætter du blomkålsris. Steg ved hård varme i 2-3 minutter, og tilsæt eventuelt lige gurkemeje eller karry til dine blomkålsris. Rør i dem ofte, så de ikke brænder på.
Server sprøde blomkålsris med rejecurry, og server eventuelt med frisk koriander på toppen.