Krydder laksen med salt og peber. Tilsæt smør på en pande og steg laks i ca. 5-6 minutter med skindsiden nederst. Vend den, og steg den i 3 minutter på oversiden.
Salat
Skyl agurk og salat, og skær agurk i skiver. Tilsæt salat og agurk et stort salatfad, eller anret på tallerkner. Pil koriander, hvis du har det, hak fint og tilsæt. Har du edamamebønner i skal, skal de pilles, og hvis du har købt dem som "sojabønner", skal de bare tilsættes (optøes og tilsættes for nogen).
Fjern skræl fra rødløg og skær i strimler, som du også tilsætter. Tag indmaden i din avocado, skær i tern og tilsæt til salaten.
Tag frossen mango og skær dem i små stykker. Tilsæt dem i en skål og tø dem op i en mikrobølgeovn kortvarigt, bare så de ikke er frosne mere. Hæld væden fra, hvis det er noget. Bland din salat og drys så mango på toppen.
Salatdressing
Pres hvidløg i en skål og tilsæt resten til skålen.
Servering
Fjern skind fra laks og del laksen 4-5 gange (hak den meget groft), og tilsæt oven på salaten. Stryg med hvidløgsdressingen inden servering.