VI laver først vores schnitzler, derefter spidskål, da det skal stege lidt ved lav varme, og til slut laver vi dilddressingen. Så lad os komme i gang.
Start med at tage 2 skåle og tilsætte mandelmel og parmesan, sammen med spidskommen, salt og peber. Bland godt rundt. Klæk så et æg i en anden skål. Dyb kødet i æg og derefter melblandingen, og steg det i olivenolie på en pande ved middel varme. Ikke for meget varme, da det så brænder på.
Spidskål
Halver dit spidskål så det svarer til et kvart til hver person. Smør det med olivenolie på alle sider, og krydder derefter med salt, peber og eventuelt andre krydderier. Her laver vi den helt neutral, da den smager lækkert sådan, men du kan tilføje dit yndlingskrydderi eller fx. cajunkrydderi, som passer utrolig godt ind her. Steg det i ca. 3-4 minutter på hver side på en pande, og ved middel varme.
Dilddressing
Hak syltede agurker fint og tilsæt i en skål til dressingen. Tilsæt så græsk yoghurt og mayonnaise, saften fra en hel lime, og skallen fra ca. en halv citron. Hak så dild fint, og tilsæt det sammen med en god omgang salt og peber, og smag det så til. Tilsæt kapers, og så er den færdig.
Servering
Server schnitzler med spidskål og den lækre dilddressing til.