Selvom det er lidt anderledes, laver vi rejerne i ovnen, som faktisk bliver super vellykket. Tænd for ovnen på 220°, og lav dressingen til rejerne.
Du laver dressingen ved at smeltet smørret og tilsætte friskhakket persille, hvidvin og hvidløgsfed. Læg tigerrejerne på et ovnfast fad med bagepapir og smør dem godt ind i dressingen.
Jordbær citron salat
Skyl rucola og spinat og tilsæt i en salatskål. Fjern toppen af dine jordbær, halver dem og tilsæt. Halver din citron og fjern skralden fra den ene del. Hak citron fint uden at smatte det helt ud og tilsæt i salaten. Du kan begrænse mængden, hvis du synes det bliver lidt for surt. Stryg med olivenolie over salaten.
Rist cashewnødder på en tør pande og drys dem på toppen. Drys med lidt salt og peber på toppen af salaten. Vi strøg desuden med et pift citron over hele retten og over rejerne inden servering,.
Server tigerrejer med den friske jordbær citron salat