Bland mandelmel i en skål sammen med fintrevet parmesan og skal fra en halv citron.
Tag en anden skål og klæk dit æg i. Tilsæt så smør på en pande, og dyb fisk i æg og derefter mandelpaneringen. Steg på en pande ved middel varme, indtil de er gennemstegt, og paneringen har fået en sprød skorpe
Oliven tapenade
Tilsæt alle ingredienserne i en minihakker og giv den fulde fem. Blend det til oliven tapenade, og tilsæt olie efter behov, samt smag til med salt og peber, og eventuelt lidt mere citronsaft
Salat
Skyl rucola og hak det fint. Læg i en salatskål, og tilsæt så olivenolie, citronsaft og godt med chiliflager, da de er en rigtig god tilføjelse i denne kombination af mad, synes vi. Ellers tilsæt andet grønt, hvis du synes den mangler. Top med blåbær inden servering, og eventuelt et enkelt drys af friskrevet parmesan på toppen.
4 fra 1 stemme
Noter:
Kalorieudregningen er lavet ud fra, at I som 2 personer spiser ca, halvdelen af oliventapenade