Skær kyllingen i spisestørrelser, og læg på en tallerken.
Riv ingefæren, skær chilien i mindre stykker, og hak løget. Skær broccolien i små buketter.
Varm kokosolie på en pande, og steg løg og chili. Tilsæt ingefær efter 1 minut, og steg det med
Tilsæt kylling, og lad det tage farve på ydersiden. Kom derefter salt, peber og rød karrypasta på panden, og steg det, indtil kyllingen er gennemstegt.
Tilsæt broccolibuketter og grønne bønner. Tø dem op først, hvis de er fra frost. Steg ved hård varme i 2 minutter, hvor du vender det ofte.
Skru lidt ned for varmen igen, hæld kokosmælken i, og lad retten simre ved middelhård varme i mindst 10-30 minutter. Lav dine blomkålsris imens
Blomkålsris
Blend blomkål til ris i en foodprocessor, eller brug en pose med færdigeblomkålsris. Kom smør på en pande, og steg risene ved hård varme i ca. 3-4minutter. Krydr eventuelt med salt og peber