Blend flæskesvær til rasp. Bland med hakket oksekød, presset hvidløg og de øvrige ingredienser. Bland det godt med hænderne. Form det til en stor klump, og læg den i et ovnfast fad. Pres den flad, så den er ca. 2-3 cm tyk. Bag den i35-40 minutter. Lav tzatziki og pandekager imens
Tag kødet ud, og sæt ovnen på grill.
Skær kødet i tynde strimler, og læg strimlerne fladt i et ovnfast fad, så de kan blive grillet lidt i ovnen i ca. 7-8 minutter.
Tykke pandekager
Kom smørret i en stor skål, og smelt det i mikrobølgeovnen, til det bliver blødt.
Tilsæt kokosfibermel og loppefrøskaller, presset hvidløgsfed og vand, og rør det godt sammen. Lad dejen trække i 7-10 minutter.
Form dejen til en stor klump. Den skal være ret fast, og ellers tilsæt mere kokosfibermel.
Rul den ud til en pølse, og del den i 9 lige store stykker. Pres hvert stykke fladt. Brug en skål som form til at stikke fine runde pandekager ud med. Fjern den overskydende dej, og brug det til sidst til at lave en sidste pandekage med.
Steg pandekagerne uden fedtstof på en pande.
Tzatziki og servering
Bland alle ingredienser til tzatzikien undtagen agurk.
Riv agurken, kom den i et dørslag, og pres lidt af væsken ud af den med hænderne. Tilsæt agurken til yoghurten, og smag til.
Servér de tykke pandekager med græsk gyroskød og tzatziki.