Start med at stege kyllingen i lidt fedtstof i en stor gryde. Når kyllingen er færdigstegt, tager du den fra og lægger den på et skærebræt.
Hak bladselleri og peberfrugt. Pres hvidløg, og hak koriander. Kom mere olie i gryden, og svits bladselleri, peberfrugt og hvidløg. Lad det stege, indtil sellerien er blød og ikke længere knaser (ca. 3-4 minutter).
Tilsæt hakkede tomater, og bland det godt. Lad det varme op i 2-3 minutter. Tilsæt så alle krydderierne, og lad det koge i et par minutter mere.
Tag 2 gafler, og riv kyllingen fra hinanden. Det er lidt besværligt, men det er det hele værd.
Kom kyllingestrimler, hønsebouillon og koriander i gryden.
Bring suppen i kog, skru ned for varmen, og lad det simre i 20 minutter.
Tilsæt flødeost, kog op, og sænk varmen igen. Lad det simre i 15-20 minutter og gerne længere, hvis du har tid til det.
Tilsæt limesaft inden servering. Servér eventuelt med lidt ekstra frisk koriander på toppen.