Hak løg, hvidløg, chili og bladselleri, og blend blomkål til ris i en foodprocessor, hvis du har købt et broccoli, og ellers brug dine broccoliris.
Skær kyllingen i mindre stykker
Steg løg og hvidløg i olie i en stor gryde. Tilsæt bladselleri, og steg det kort.
Tilsæt kylling, og steg det i 3-5 minutter
Kom blomkålsrisene i gryden, og steg dem med i ca. 3 minutter. Rør i det ofte, så det ikke brænder på.
Tilsæt chili sammen med flødeost, revet cheddar, revet ost, kyllingebouillon og salt og peber, og rør det godt rundt. Tilsæt eventuelt lidt mere vand, hvis du vil have suppen tyndere.
Kog retten op, skru ned for varmen, og læg låg på. Lad den simre i 20-25 minutter.
Fordel suppen i skåle, og drys lidt ost på toppen og eventuelt friskhakket koriander.