Tænd for ovnen på 125°. Lav en "rub" af alle ingredienserne til kylling, undtagen hønsebouillon og kyllingen selv selvfølgelig. Gnid rubben ind i dit kyllingebryst. Tag et ovnfast fad, tilsæt hønsebouillon og kyllingekødet. Har du noget krydderiblanding tilovers, drysser du det over. Sæt staniol over det ovnfaste fad, og bag det i ovnen i 2-3 timer på 125°, men skru op på 200° når burgerbollerne skal ind. Gør burgerboller og coleslaw nu.
Efter 2-3 timer tager du kyllingen ud, og river kødet fra hinanden med to gafler.
Burgerboller
Smelt mozzarella og flødeost i mikrobølgeovnen. Tilsæt resten af ingredienserne og ælt det godt sammen med hænderne. Form burgerboller på en bageplade med bagepapir, og drys med sesamfrø på toppen. Bag dem i ca. 10-12 minutter ved 200°.
Coleslaw
Snit hvidkål og giv gulerødderne fint i en stor skål. Lav en blanding af creme fraiche, sukrin, sennep og citron, og tilføj det til din coleslaw. Bland det godt sammen og smag til med salt og peber.
Server burgerboller med dressing, kylling og coleslaw