Tænd for ovnen på 210°. Tag en bageplade med bagepapir og læg de grønne bønner. Stryg med lidt olivenolie og salt, og bag dem i ovnen i ca. 40 minutter. Sæt fisken ind, når der er 25 minutter tilbage.
Smør et fad der passer til fisken, læg fisken i fadet, tilsæt salt og peber, og sæt den i ovnen i ca. 25 minutter. Skru temperaturen ned på 175°.
Sauce
Tilsæt rucola i en blender, og tilsæt saft fra 1 citron og skal fra lidt under en halv citron, 2 hvidløgsfed, 100 ml olivenolie samt salt og peber. Blend det med en stavblender eller anden blender, og tilsæt eventuelt en spsk fløde eller mælk, hvis du har det.
Salat
Skær agurk og tomater i tern og hak rødløget fint. Hak persille og mynteblade og tilsæt alt dette i en stor salatskål. Lav en blanding af lime og olivenolie, og hæld det over dressingen.