Tænd for ovnen på 95°. Tilsæt vand i et ovnfast fad, og læg flæskestegen deri. Krydder med salt, peber og timian. Bag det i 8 timer på 95°, og hvis du har travlt, så smid den op på 150° i ca. 4 timer.
Tag den ud når tiden er gået og hæld kød-saften over i en pande til at lave sovsen. Tilsæt olivenolie, paprika og presset hvidløgsfed på flæskestegen og sæt den ind i ovnen igen. Skru ovnen op på 225° og giv den 10-15 minutter mere ved denne varme.
Sovs
Tilsæt piskefløde til panden og kog det op. Lad det koge i 10-15 minutter ved middelvarme, og rør i det en gang imellem. Smag til med salt og peber
Rosenkål
Skær/klip bacon i mindre stykker og steg det på en pande indtil det er tæt på at være færdigt. Tag baconen af og tilsæt rosenkål (er det sommer, er rosenkål formentligt på frost - optø i mikrobølgeovn først), olivenolie, presset hvidløgsfed, paprika, salt og peber og steg det i 5-10 minutter. Tilsæt bacon igen.
Servering
Server flæskesteg i skiver med rosenkål, bacon og sovs.