Varm ovnen til 190° C grader og smør 2 skåle med fedtstof. Stryg lidt kakaopulver i skålen og fjern overflødigt kakao. Du kan også lave den i engangs muffinsforme, som på billedet
Smelt smør og chokolade i mikroovn, indtil det er en flydende masse.
Tilføj sukrin og bland det godt sammen. Tilføj æg og rør indtil det bliver blandet helt. Tilføj mandelmel, vaniljepulver, salt og rør igen.
Hæld 2/3-dele af chokolademassen i formen, tilsæt derefter peanutbutter, og fyld det sidste chokolademasse oven på.
Bag i ovnen i 10-12 minutter, eller til at kanten er sprød og gennembagt, men midten stadigt er lidt flydende. Lad den køle af i ca. 5 minutter, og så er der serveret.
Toppingsforslag
Nyd den eventuelt med græsk yoghurt 10% eller flødeskum. Eller gør som på billedet, og smelt 40 gram mørk chokolade med 1 spsk kokosolie, og hæld det over inden servering.