En trykkoger er god til at lave pulled pork med, hvis du ejer sådan en. Ellers tænd ovnen på 185° (almindelig varme).
Afpuds din svinemørbrad. Skær den i stykker af ca. 2 cm, og steg dem på panden i 2-3 minutter, kun så skorpen steges.
Læg smør i bunden af en Römertopf eller en gryde, der kan klare ovnen.
Læg kødet i sammen med oksebouillon, hakkede tomater og æblecidereddike.
Hak bladselleri, skær guleroden i mindre stykker, halvér radiserne, og preshvidløget. Tilsæt det hele til gryden sammen med laurbærblade, læg låg på, og sæt den i ovnen i 60 minutter.
Tag retten ud af ovnen, og brug to gafler til at rive kødet fra hinanden i strimler, så godt du kan. Tag låget af, skru temperaturen op på 225°, og giv den 15 minutter mere i ovnen.
Skær tomater og mozzarella i skiver. Anret dem skiftevis i lag, og dryp med olivenolie inden servering.