Halloumiwrap af parmeskinke med en pift af mango og chili
Køkkentid15min
Ventetid10min
Samlet tid25min
Opskrift til: 2personer
Type: [Keto]
Kalorier: 515kcal
Kulhydrater: 9g
Protein: 30g
Fedt: 40g
Fiber: 1g
Næringsindholdet er per person/stk
Ingredienser
Chili dressing
2tskchiliflager
1tsktørret spidskommen
1tskstødt paprika
100mlkogende vand*
2tskhvidvinseddike
50gramtomatpureca. 2 spsk
4spskolivenolie
Wrap
250gramhalloumi ost
50grampinjekernerca. 3 spsk
100gramblandet salat
1spskolivenolie
3spskcitronsaft
1bundtfrisk persille
1bundtfrisk mynte
0,5stkmango
1stkrødløg
200gramparmaskinkesom wrap
Fremgangsmåde
Chili dressing
Bland chiliflager, spidskommen, paprika og vand i en skål. Tilføj eddike, tomatpuré og olivenolie, og lad det trække i et par minutter. Smag til med salt og peber.
Wrap
Skær halloumi i 1-2 cm tykke skiver. Husk, at de kan skrumpe lidt, når du steger dem, så skær dem ikke tyndere. Pensl dem med lidt olivenolie, og steg dem gyldne på en pande eller grill.
Steg pinjekerner på en tør pande i 2-3 minutter. Vend dem ofte, så de ikke brænder på.
Læg salaten i en skål, og pres citronsaft over. Tilsæt 1 spsk. olivenolie.
Hak persille og mynte, og skær mango og rødløg i mindre stykker. Kom det i skålen, og drys med de stegte pinjekerner.
Pak parmaskinken ud. Hvis du ikke er så meget til det friske kød, kan du stege skiverne på panden i 2-3 minutter, så det bliver mere sprødt. Men så kan det skrumpe lidt ind og være svært at wrappe om fyldet.
Brug skinken som wrap, og fyld med salat, halloumi, salat med mango og lidtchilidressing.
5 fra 1 stemme
Noter:
Kalorieudregningen er kun lavet med halvdelen af chili dressingen, da vi sjældent spiser en hel chili dressing af denne mængde. Vi spiste halvdelen