Jordbær Caprese med steak og den bedste steaksauce
Køkkentid15min
Ventetid10min
Samlet tid25min
Opskrift til: 2personer
Type: [Keto]
Kalorier: 746kcal
Kulhydrater: 6g
Protein: 38g
Fedt: 63g
Fiber: 2g
Næringsindholdet er per person/stk
Ingredienser
Den bedste steaksauce
1stkskalotteløg
0,5bundtfrisk purløg
2stkhvidløgsfed
4spsksmør
1spskrevet peberrod
1tsksennep
1,5tsktørret timian
0,5tskcayennepeber
Steak
300gramoksestriploin
1spsksmør
Jordblrcaprese
100gramjordbær
125gramrucola
80grammozzarella
2tskbalsamico eddike
Fremgangsmåde
Steaksauce
Start med at lave saucen, da denne gerne må stå lidt og derefter koges op igen, så smørret kan sætte sig og tykne saucen lidt mere.
Hak skalotteløg, purløg og hvidløgsfed fint. Smelt smørret i en gryde, og stegdet. Tilsæt alle de øvrige ingredienser. Lad det simre.
Steak
Krydr dine bøffer med salt og peber, og steg dem i lidt smør på en pande. De skal stege ca. 1 minut på hver side per cm tykkelse.
Jordbærcaprese
Skær jordbær i halve, eller servér dem, som de er. Start med at lægge en bund af rucola på et fad, fordel jordbær og mozzarella ovenpå, og dryp med balsamicoeddike.