Kom olivenolie i en skål, og tilsæt rosmarin, salt og peber. Pres hvidløgsfed i skålen, og bland det godt. Marinér kødet.
Steg lammekoteletter på en pande med lidt olie i ca. 5-6 minutter på hverside. Hvis du bruger lammekølle, skal du først brune den af, komme den i et ovnfast fad og stege den ved 185° i ca. 2 timer (kernetemperaturen skal være ca. 66°).
Karamelliserede bønner
Skær løget i strimler, og steg dem i kokosolie på en pande. Steg, indtil løgenebliver brune, da det er her, det karamelliserer lidt.
Pres hvidløgsfeddet på panden, og tilsæt evt. korianderfrø.
Kom bønnerne på panden. Er de frosne, skal de have mindst 10 minutter og vendes ofte. Er de friske, så steg dem i 5-6 minutter, til de virker møre.
Tilsæt eventuelt kokosflager, og drys med lidt salt.