Hak løg og bladselleri. Kom smør i en gryde, og steg løget i 2-3 minutter.
Tilsæt kødet, og steg, til det er gennemstegt.
Tilsæt alle de andre ingredienser til kødfyldet: bladselleri, hvidløgsfed, tomatpuré, worcestershiresauce, timian, rosmarin, rødvin, oksebouillon, salt og peber. Lad det simre i 15-20 minutter. Imens gør du din blomkålsmos klar.
Blomkålsmos
Tænd ovnen på 200°.
Skær blomkålen i buketter, og kog dem i 10 minutter.
Hæld alt vandet fra gryden med blomkål, når de er kogt. Blend med en stavblender, og tilføj smør, flødeost, æg, revet ost og timian. Smag til med lidt salt.
Find et ovnfast fad frem, og smør det med lidt fedtstof. Læg kødfyldet i bunden og blomkålsmosen på toppen. Bag den i ca. 20 minutter, eller til blomkålsmosen har fået en gylden farve.