Start med at skære sine zucchini over én gang. Brug så enten en spiralizer til at lave squash pasta, eller en skræller til at lave strimler af zucchini, helt ind til midten. Vend din zucchini og gør det samme på den anden side. Smid midten ud, da den kun bliver til væske.
Varm en pande med olivenolie og sauter bacon indtil det er gennemstegt, ved omkring 5 minutter.
Imens din bacon steger, laver du en æggeblanding. Pisk æg, fløde og revet ost sammen, indtil det har en lind og cremet konsistens.
Skru op for varmen, tilsæt dine zucchini og sauter dem i panden sammen med bacon, indtil de bliver lidt bløde. Sæt varmen på lav varme, og hæld langsomt æggeblanndingen over panden, imens du rører. Den lave varme vil koge ægget, men sikre, at det ikke bliver til røræg, så det er vigtigt at varmen er lav.
Slut af med at krydder med salt og godt med peber, anrettet på en tallerken. Simpelt og lækkert.