Hak løg fint, smelt smør i en pande og steg løg. Tilsæt hvidløgsfed. Skær kyllingen i spisestørrelser eller stimler, og steg det også ved, indtil kyllingestykkerne er gennemstegt.
Skær nu peberfrugt fint og tilsæt det, sammen med karry, chili og salt og peber. Steg det godt af i et par minutter, og tilsæt så kokosmælk og piskefløde. Kog det helt op, tilsæt saften fra en hel lime, og smag det til med salt og peber. Sænk varmen og lad det simre, imens du laver blomkålsris.
Blomkålsris
Tilsæt smør på en pande og lad det varme godt op. Tilsæt så blomkålsris, og svits det ved hård varme, indtil det er stegt tilpas godt og sprødt. Husk at røre i det ofte, for at undgå, at det brænder på. Så varm skal panden være, for at de bliver sprøde og lækre, og ikke slatne.