Tænd for din grill eller ovnen på 250° C. Hvis du laver pizzaen på pizzasten, bør du varme din pizzasten godt op inden brug. Sæt den ind i varmen minimum 10 minutter før, du skal bage pizza.
Kom 150 g revet ost i en skål, der kan klare mikroovn. Smelt osten i mikroovnen (ca. 40-70 sekunder). Tilsæt krydderier som det første, når du tager skålen ud af ovnen. Rør det godt rundt. Hvis osten ikke er helt smeltet, sætter du den ind i mikroovnen igen.
Tilsæt mandelmel, og bland det godt sammen med hænderne. Find et stykke bagepapir, og læg dejen herpå. Læg et andet stykke bagepapir ovenpå, og mas dejen til en flad pizzabund. Brug eventuelt en kagerulle.
Fjern det øverste stykke bagepapir, og fold eventuelt kanten op hele vejen rundt om pizzaen. Det giver en lækker kant og holder på fyldet.
Smør pizzaen med tomatpuré og derefter smøreost. Kom valgfrit fyld på.
Bag pizzaen i ovnen eller på grillen, til bunden er sprød, og fyldet er bagt.