Kom kylling i en pose med 2 spsk. olivenolie, garam masala, lidt salt og pebersamt karry. Sæt den på køl i 30 minutter. Efter 30 minutter steger du kyllingen på panden i 5-6 minutter på hver side.
Hak løg og hvidløg. Tag en dyb pande, og tilsæt 2 spsk. olivenolie, løg og hvidløg, og steg det i 2 minutter.
Hak tomaterne, og tilsæt dem efterfulgt af alle krydderierne. Rør rundt.
Blend mandlerne til mandelmel (eller brug bare mandelmel, hvis du har det i huset), og kom det på panden.
Tilsæt cremefraiche, tomatpuré og en hel dåse kokosmælk plus det øverste tykke kokosmælk fra dåse nummer to. Rør det godt sammen.
Skær kyllingefileterne i spisestørrelser, og tilsæt kyllingen til retten. Lad den simre i ca. 30 minutter. Lav raita imens.
Smag retten til med karry, garam masala, salt og peber, og hvis den har brug for et mere surt/smagfuldt pift, kan du tilsætte lidt mere tomatpuré.
Raita
Kom cremefraichen i en skål, hak mynten, og riv agurken. Du behøver ikkepresse vandet ud af agurken. Kom det hele i skålen.
Smag til med spidskommen, limesaft, salt og peber.
Blomkålsris
Tilsæt smør på en pande og lad det varme op. Når det er varmt, tilsætter du dine blomkålsris og steger dem ved hård varme i 2-3 minutter. Vend i dem ofte, for at sikre, at de ikke brænder på.