Varm olivenolie i en pande. Tilsæt kyllingestykkerne og tilføj salt, peber og oregano. Steg dem indtil de er gyldne og kun lige gennemstegte. Læg dem på en tallerken, og lad dem ligge lidt, imens du laver resten
Tilsæt presset hvidløg på panden og sauter det. Tilsæt cherrytomater. Steg dem indtil de begynder at tabe struktur, ca. 3-5 minutter. Tilsæt så spinat og steg det indtil spinaten begynder at blive blød
Tilsæt piskefløde og parmesan og rør godt rundt, lad det simre i et par minutter. Sæt temperaturen til lav varme, og tilsæt derefter kyllingestykkerne. Lad det simre i ca. 10 minutter. Lav salaten imens.
Rabarbersalat og dressing
Skyl salat og læg det i en skål. Skær rabarber i mundstykker, og hak rødløg i strimler. Rist eventuelt mandler på panden ved middel varme
Lav dressingen ved at blande det hele sammen og røre det godt rundt. Bland salaten og dressingen sammen i skålen. Server rabarbersalat med kyllingeretten.
Pres lidt citronsaft over både salaten og kyllingeretten inden servering