Tilsæt smør til en stor pande. Imens det smelter, hakker du et rødløg fint. Tilsæt løgene på panden og steg det lidt. Tilsæt nu dine bøffer og steg dem i ca. 1 minut på hver side. Læg bøfferne over i et ovnfast fad.
Tilsæt hakket tomater, bouillon, æblecidereddike, mandelmel, chili og presset hvidløgsfed til panden og steg det i 3-4 minutter. Hæld det hele over i det ovnfaste fad. Giv det 1-1,5 time i ovnen ved 170°. Tjek til det efter 40 minutter eller en time, og se om det mangler væske. Tilsæt 100 ml vand, hvis meget af væsken er fordampet. Lav dine grøntsager inden kødet er færdigt.
Stegte grøntsager
Tilsæt smør og olivenolie til en pande og steg dine grønsager til de er gennemstegte. Tilsæt paprika undervejs.
Smørsovs
Sæt smørret fra tydligere i mikrobølgeovnen og varm det op, eller varm det i en gryde. Server bøffer i krydret tomatsauce med stegte grøntsager, og hæld smørret over grøntsagerne ved servering.