Havabbor med ratatouille inspireret grøntsager og citrondressing
Køkkentid20min
Ventetid15min
Samlet tid35min
Opskrift til: 2personer
Type: [Keto]
Kalorier: 453kcal
Kulhydrater: 8g
Protein: 31g
Fedt: 31g
Fiber: 3g
Næringsindholdet er per person/stk
Ingredienser
Grøntsager
1stkaubergine
1stksquash
1stkpeberfrugter
1spskolivenolie
1stkrødløg
2stkhvidløgsfed
1spskolivenolie
0,5tsktørret timian
2tskbalsamicoeddike
Fisk
1stkcitron
1spsksmør
300gramhavabboreller anden hvid fisk
Citronolie
1spskolivenolie
2spskcitron
0,25tsktørret timian
Fremgangsmåde
Skær aubergine og squash i skiver og skær siderne af peberfrugt. Skær det hele i stimler og smør det med olivenolie.
Tilsæt mere olivenolie på en pande. Hak løg fint og steg det på panden i ca. 2 minutter. Tilsæt hvidløgsfed, og tilsæt så alle dine grøntsagsstrimler. Steg ved hård varme i 2-5 minutter. Steg balsamicoeddike af og tilsæt tørret timian, samt godt med salt og peber. Sænk for varmen og vend grøntsagerne en gang imellem, imens du laver din fisk.
Skær din citron over på midten og skær 2 skiver af. Krydder dine havabbor med salt og peber, tilsæt smør på en pande med skindsiden opad. Steg i ca. 2-3 minutter, og vend. Pres så citronsaft fra en halv citron over dine havabbor, og læg de 2 skiver citron på toppen. Steg i ca. 5 minutter herfra.
Tag en skål og pres citronsaften fra en halv citron og tilsæt olivenolie samt tørret timian.
Anret havabbor og stegte grøntsager, og hæld citrondressing over det hele inden servering.