Gerne en time før: Bland sennep, sukrin, soja, hvidløg, rosmarin, cayenne peber og salt i en pose. Tilsæt dine oksemedaljoner og lad dem ligge i marinaden i ca. en time.
Vinkl bacon rundt om dine oksemedaljoner. Steg dem i smør på en pande. De skal have ca. 1 minut pr. cm tykkelse, flyt derefter panden væk fra varmen, og lad dem hvile i ca. 2-3 minutter.
Knoldsellerimos
Skær selleri ud i mindre stykker og kog dem i ca. 20 minutter, alt efter størrelse. Mos dem eller blend dem med en stavblender, tilsæt fløde, smør og smag til med salt og peber.
Salat og evt. sauce
Hak agurk, salat og peberfrugt i mindre stykker, og drys med feta på toppen. Vi spiser den uden dressing, da den er et fint og friskt supplement lige netop her, og ikke behøver en dressing.
Tilsæt den færdigkøbe bearnaise sauce i en gryde, og kog den op. Rør i den med jævne mellemrum, og server saucen med din oksemedaljon og sellerimos.
5 fra 1 stemme
Noter:
Saucen på billedet er pesto, som også er en god tilføjelse