Vind gavekort på 450,- kr

Vind et gavekort på 450,- kroner til functionalfoods.dk

Vi udtrækker en vinder den 10. hver anden måned, og vinderen får direkte besked. I mellemtiden sender vi dig guldkorn om Keto, vægttab og sundhed.

Functionalfoods er vores søsterselskab, og vores høje standarder er lagt i de fysiske sundhedsprodukter – Prøv vores Fitbar, Bone broth eller andre gode sager.

OBS: Vi får lige nu massive henvendelser da vi forveksles med en amerikansk keto side. Står der keto963 eller alt andet end Ketoliv på din trækning, er det IKKE Ketoliv du er medlem af. 

Ketoliv App

Appen der gør Keto nemmere


Opskrifter, madplaner, 4 ugers Keto forløb, vidensbank

Alt i en dynamisk måltidsmadplanlægger,
der altid udregner næringsindhold og indkøbsliste


 

App funktioner

Opskrifter af alle formater

I appen finder du opskrifter der passer til enhver lejlighed. Opskrifterne er baseret på Keto principper, og er inddelt systematisk i kategori, så du nemt kan finde det du skal bruge, når du skal bruge det. Appen er logisk og smart indrettet.

IMG_9039
IMG_9034

Madplaner

Alle Ketolivs madplaner ligger i appen, og du kan nemt vælge og vrage. Derudover kan du med et klik, udskifte en opskrift med en anden, som du bedre kan lide.

I madplanerne kan du rette antallet af personer der spiser med, og udforme en indkøbsliste automatisk, når du er klar til at købe ind.

400+ opskrifter

Alle Ketolivs 400+ opskrifter er rettet til perfektion. Opskrifterne i appen er intuitivt opbygget, og giver et lækkert indtryk.

Du kan øge og sænke antallet af personer til en specifik opskrift, hvorefter ingredienslisten rettes ind, så du nemt kan tilpasse maden efter din familie. Og når du er klar, klikker du bare på indkøbsliste

IMG_9031
IMG_9037

Den smarte madplanlægger

Den smarte madplanlægger fra Ketolivs hjemmeside følger med, men i et langt mere smart og velindrettet design, der gør tingene nemt fra en mobil enhed. Alt er kun ét klik væk.

Du kan lave dine egne madplaner, tilføje dine favorit opskrifter, altid se ernæringsindhold, og udforme indkøbslister automatisk, uanset hvor langt du er, eller hvor mange opskrifter du har valgt.

4 ugers Keto madplan

Med vores 4 ugers Keto madplan, laver vi en individuel Keto madplan til dig på 4 uger. Den er udregnet ud fra din højde, vægt, aktivitetsniveau og dit mål med Keto. OG den tager højde for, hvor mange måltider du spiser om dagen, om du faster, har allergi.

Du fravælger de ingredienser du ikke kan lide, og så klarer vi resten!

IMG_9973
IMG_9038

Vidensbank

Vores vidensbank er tilpasset og følger med i appen. Den gør det muligt for dig, igennem appen, at læse og lære om Keto. Alle vores artikler på vidensbank.ketoliv.dk udgives i appen, så du ikke behøver følge med på hjemmesiden, for at være opdateret.

.. Og appen kan meget, meget mere.

Hent den nu

IMG_9033
IMG_9032
IMG_9036
IMG_9975
IMG_9973
IMG_9040