Medlemsmenu

Interesseret i at lære om Keto? Tjek vores nye vidensbank ud!

Ketoliv App

Ketoliv udgiver en app i maj/juni 2020, som du kan læse lidt om her.
Appen udkommer til iphone og android nogenlunde samtidigt

Opskrifter af alle formater

I appen finder du opskrifter der passer til enhver lejlighed. Opskrifterne er baseret på Keto principper, og er inddelt systematisk i kategori, så du nemt kan finde det du skal bruge, når du skal bruge det. Appen er logisk og smart indrettet.

IMG_9039
IMG_9034

Madplaner

Alle Ketolivs madplaner ligger i appen, og du kan nemt vælge og vrage. Derudover kan du med et link, skifte en opskrift ud frem for en anden, som du bedre kan lide.

I madplanerne kan du rette antallet af personer der spiser med, og udforme en indkøbsliste automatisk, når du er klar til at købe ind. Vi har desuden indgået et samarbejde med Rema1000 og Vigo, og forventer at integrere automatisk levering, så snart appen er stresstestet i praksis.

400+ opskrifter

Alle Ketolivs 400+ opskrifter er rettet til perfektion når appen udkommer, og derfra udkommer der en hel, hel masse opskrifter i forskellige kategorier. Opskrifterne i appen er intuitivt opbygget, og giver et lækkert indtryk.

Du kan øge og sænke antallet af personer til en specifik opskrift, hvorefter ingredienslisten rettes ind, så du nemt kan tilpasse maden efter din familie.

IMG_9031
IMG_9037

Den smarte madplanlægger

Den smarte madplanlægger fra Ketolivs hjemmeside følger med, men i et langt mere smart og velindrettet design, der gør tingene nemt fra en mobil enhed. Alt er kun ét klik væk.

Du kan lave dine egne madplaner, tilføje dine favorit opskrifter, altid se ernæringsindhold, og udforme indkøbslister automatisk, uanset hvor langt du er, eller hvor mange opskrifter du har valgt.

Vidensbank

Vores vidensbank er tilpasset og følger med i appen. Den gør det muligt for dig, igennem appen, at læse og lære om Keto. Alle vores artikler på vidensbank.ketoliv.dk udgives i appen, så du ikke behøver følge med på hjemmesiden, for at være opdateret.

IMG_9038

.. Og appen kan meget, meget mere.

Resten må du vente på!

IMG_9033
IMG_9032
IMG_9036
IMG_9034
IMG_9039
IMG_9040
Left Menu Icon