Vind gavekort på 450,- kr

Vind et gavekort på 450,- kroner til functionalfoods.dk

Vi udtrækker en vinder den 10. hver anden måned, og vinderen får direkte besked. I mellemtiden sender vi dig guldkorn om Keto, vægttab og sundhed.

Functionalfoods er vores søsterselskab, og vores høje standarder er lagt i de fysiske sundhedsprodukter – Prøv vores Fitbar, Bone broth eller andre gode sager.

OBS: Vi får lige nu massive henvendelser da vi forveksles med en amerikansk keto side. Står der keto963 eller alt andet end Ketoliv på din trækning, er det IKKE Ketoliv du er medlem af. 

28 Dages Ketoliv Kickstart

Keto med vægttab som mål
Hjælpe ark, selv-evaluerings ark
Introduktion til Keto og vejledning
4 ugers Keto madplan og indkøbsliste
Madplanlægning & succes
Keto igennem de fire uger
Simple guide til vægtoptimering
Træningsguide og tjekliste
100 siders opskriftshæfte
GRATIS (fordi vi elsker det vi laver)

Tilmeld dig nu og start dit forløb på mandag

Tilmeld dig Ketolivs Kickstart

Suverænt og gratis Kickstart 2021 forløb

Vores nye 2021 kickstart forløb er en suveræn hjælp til dig spiser eller vil spise Keto.

Det er organiseret, og indeholder dét du skal bruge og intet andet.

Og det består af alt lige fra hjælp til Keto, selv-evalueringsark, madhjælp, træningsguide, fuld madliste, taktikker, keto influenza, funktionel Keto. Derudover selvfølgelig en struktureret madplan til 4 uger, fuld indkøbsliste og et opskriftshæfte på 100 sider, med alle de opskrifter det indeholder.

Selve hæftet er 41 sider, og dertil kommer madplanen og senere opskrifterne, og hæftet er printevenligt. 

Bliv en del af KETO holdet! Du kan tilmelde dig vores 30 dages Ketoliv kickstart i bunden af siden. Det er gratis at tilmelde på mails. Vi anbefaler dog, hvis du vil have det fulde ud af dit forløb, at du bliver medlem af Ketoliv, og laver en individuel Keto madplan, og følger den. Læs mere under siden: Medlem

En introduktion til Keto

 

 

Lær hvad man kan spise på KETO, og hvordan man forholder sig til bestemte madvarer. Hvad KETO er, hvad der sker, hvordan det sker, og hvorfor det sker..

Vi kommer omkring det hele, og hjælper dig ordentligt i gang

Din madguide

 

De bedste teknikker, hvordan du skal forholde dig til fedt. Hvor meget du skal spise, og særligt hvor meget fedt du ikke skal spise! Her får du alle redskaberne til at blive selvstændig med Keto.

De bedste metoder

 

Lær en smule omkring hvordan Keto påvirker kroppen, og hvad du kan forvente. Og så hvordan du takler det. Det er vigtigt at vide lidt om, hvorfor du har det som du har, og hvad der nu kommer til at ske 😉

Indkøbsliste og spiseguide

 

Vi har dedikeret en hel sektion til vægttabs-optimering, hvor du lærer hvilke ting du skal gøre, hvis du vil tabe dig med Keto, og hvilke ressourcer der er værd at lytte på, for at komme i mål 🏆

Bivirkninger og løsninger

 

 

Træning er mange ting, og for at træning det kan fungere for dig, skal vi finde den gyldne vej. Man taber sig mest i køkkenet, men let motion skal ikke glemmes, hvorfor vi også hjælper dig her 🫀

Gratis kickstart 2021, men hvorfor?

Helt ærligt, så er vi trætte af den klassiske “køb min 2021 e-bog her”, og vi er her fordi vi elsker at arbejde med sundhed og vægttab. Vi mener ikke, at den nødvendige hjælp skal koste tusinde kroner, når den ikke behøver. Så start med vores forløb.

Tilmeld dig dit Ketoliv Kickstart forløb herunder for at starte det på mandag. Eller bliv medlem af Ketoliv, og vælg selv din startdato. 

Eller opret dig som bruger, og lav en individuel Keto madplan.

Left Menu Icon