Vind gavekort på 450,- kr

Vind et gavekort på 450,- kroner til functionalfoods.dk

Vi udtrækker en vinder den 10. hver anden måned, og vinderen får direkte besked. I mellemtiden sender vi dig guldkorn om Keto, vægttab og sundhed.

Functionalfoods er vores søsterselskab, og vores høje standarder er lagt i de fysiske sundhedsprodukter – Prøv vores Fitbar, Bone broth eller andre gode sager.

Weekend: Får du trang til sødesager?

Når kroppen spiser sukker, udløses et dopamin respons i hjernen. Det er den samme respons man oplever, ved enhver anden afhængighed (nikotin, stoffer, etc.). Så hvis du går og føler en trang til sukker nu, er det HELT normalt!

Jeg kan love dig, at trangen forsvinder efter nogle dage, fordi din krop er vant til en ting, som du nu ikke giver den.

Den fysiske trang forsvinder i hvert fald, og hvis du stadig længtes efter sukker om en uges tid, skal du omstille dig rent mentalt i stedet 😁..

Hvad kan du gøre, når du trænger til sukker? Her er et par ting!

1. Drik masser af vand
2. Spis en protein- og fedtrig snack (fx. vores Fitbar med marcipan og chokolade fra ffoods.dk)
3. Tag en kop kaffe, eventuelt en bulletproof kaffe. Den slukker ret godt for sukkertrangen!
4. Tag en SUKKERFRI sodavand (jamen det må man vel ikke drikke? Den tager vi om lidt!)
5. Sige til dig selv, at det her (indtil videre) er midlertidigt. Det er nemmere at holde motivationen, når noget er midlertidigt. Så skal du kun holde den rene linje i en kortere periode – og det kan du godt! End of discussion.

Så hvordan er det med sukkerfri sodavand?

Sukkerfri sodavand indeholder 0 kalorier og 0 kulhydrater – Og så må det være Keto? Det er rigtigt, at det passer perfekt ind i de kriterier for maden på Keto. Til gengæld indeholder det mange sødestoffer, som stadig har lidt ukendte konsekvenser.

Aspartam er sat i forbindelse med en del ubehagelige sygedomme, og derudover er det bevist, at sødestoffet stimulerer det appetitregulerende hormon leptin. Det er undersøgt i hovede og røv, og den statiske evidens er lille, men den er der.

… Dermed sagt, så kan de positive faktorer sagtens overgå de negative.

Hvis en sukkerfri sodavand kan få dig igennem de hårde perioder af Keto, fjerne din trang til sukker og give dig et frisk pust i hverdagen – Jamen så er det måske det værd.

Det er helt op til dig selv, og det skader sjældent at prøve det af. Sukkerfri sodavand ødelægger ikke din vej til ketose, så mærk efter om det hjælper for dig, og så tag en beslutning derfra.

I morgen får du en masse opstartsspørgsmål med svar på dem. Vi begynder nemlig at finde ud af, hvad vi “ikke må”, så nu dukker der en række spørgsmål op omkring: “Hvad må jeg så”.

Som sagt før, så tag en lytter på vores podcast: Den danske Keto podcast, hvor vi kommer omkring alt Keto.

Left Menu Icon