Vind gavekort på 450,- kr

Vind et gavekort på 450,- kroner til functionalfoods.dk

Vi udtrækker en vinder den 10. hver anden måned, og vinderen får direkte besked. I mellemtiden sender vi dig guldkorn om Keto, vægttab og sundhed.

Functionalfoods er vores søsterselskab, og vores høje standarder er lagt i de fysiske sundhedsprodukter – Prøv vores Fitbar, Bone broth eller andre gode sager.

Statiske madplaner til Kickstart forløb

Hvis du ikke ønsker, eller har mulighed for at lave en personlig Keto madplan, igennem vores app og web, så har du mulighed for at bruge de madplaner. som vi har lavet. De er mere generelle, men er taget af over 5.200 personer med god succes.

 

Ved at klikke på knappen herunder, tilføjer du alle 4 madplaner til din madplanlægger, og kan så redigere i dem som du vil, og finde dem i appen.

Hvis du ikke ønsker dette, kan du hente Kickstart forløbet i PDF fil, hvor du også finder madplanerne. Dem finder du her

 

Obs. vil vil understrege, at vores Kickstart 2021 er centreret omkring kickstart.ketoliv.dk, samt individuelle Keto madplaner, hvorfor vi stærkt anbefaler, at du bruger dem igennem Ketolivs app

Left Menu Icon