Vind gavekort på 450,- kr

Vind et gavekort på 450,- kroner til functionalfoods.dk

Vi udtrækker en vinder den 10. hver anden måned, og vinderen får direkte besked. I mellemtiden sender vi dig guldkorn om Keto, vægttab og sundhed.

Functionalfoods er vores søsterselskab, og vores høje standarder er lagt i de fysiske sundhedsprodukter – Prøv vores Fitbar, Bone broth eller andre gode sager.

Hvorfor lave madplaner?

Mange der starter på en ketodiæt, bliver overvældet af at skulle holde styr på kulhydrater, fedt, protein og samlede kalorier. Samtidigt med at de skal lære nye madvaner, og er væsentligt begrænset i forhold til hvad de er vant til.

Den eneste grund til at vi anbefaler at tælle kalorier, er faktisk kun for at få en forståelse for, hvor meget de forskelligt typer af mad indeholder. Det giver dig en basis forståelse, men hvis du allerede har denne, er der ingen grund til at tælle kalorier på keto.

Faktisk er keto en af de få livsstile, hvor du ikke behøver tælle kalorier. Det er blandt andet fordi du helt naturligt forbrænder flere kalorier end normalt, fordi du bruger fedt i stedet for kulhydrater, som din primære energikilde. Hvis du spiser hvad der svarer til din ligevægt (det antal kalorier du skal spise for at holde din vægt), vil du faktisk tabe dig på en ketodiæt. Det er ganske imponerende.

Hvad anbefaler vi så i stedet?

Vi anbefaler at du, uanset om du er ny eller erfaren i keto, laver madplaner. Madplaner enten for hele ugen, eller for nogle dage af gangen. På denne måde behøver du ikke skrive ind hvad du har spist, da du allerede ved hvad du skal have til morgenmad, frokost og aftensmad. Og her på Ketoliv er vi ved at gøre det rigtig nemt at lave madplaner.

Her i december lancerer vi en måltidsplanlægger, som gør det muligt for dig, at lave madplaner for hele ugen, ud fra de opskrifter der ligger på Ketoliv. Og hvis du ønsker at bruge dine egne opskrifter, kan du nemt tilføje dem under Del en god opskrift, og så bliver de tilføjet til siden.

Du finder måltidsplanlæggeren her

Når du har lavet en madplan, kan du se præcist hvor mange kulhydrater, fedt og kalorier du får i løbet af ugen. Samtidigt med det, kan du automatisk generere en indkøbsliste, som du kan tage med i hånden eller på mobilen.

Det skal være nemt at leve på keto, og det forsøger vi at gøre!

Left Menu Icon