Madplan, aftensmad – 2
Ugens opskrift starter utrolig spændende med vores parme-skinke-san brød – en udsøgt, lækker og flot ret 😊, derefter en tusind Ø salat, som er en salat der kan bruges som hovedret. Dressingen er et uundværligt element (hjemmelavet thousand island dressing). Derudover indeholder ugen græske frikadeller, kombineret med feta og soltørrede tomater, og med sellerifritter som tilbehør. Fredag er en burgerdag, og du kan derfor afprøve en portobello burger. Husk ikke at stege svampene for meget, og drys dem med lidt sesamfrø, for at give dem det rigtige look! 😎
Aftensmad
Mandag: Parma-skinke-san brød
Tirsdag: Tusinde-Ø salat med oksekød
Onsdag: Græske frikadeller med soltørrede tomater og feta, med sellerifritter
Torsdag: Torsk med smørstegte grønsager og persillesovs
Fredag: Portobello burger med grønne bønner
Lørdag: Valgfri
Søndag: Valgfri