Vind gavekort på 450,- kr

Vind et gavekort på 450,- kroner til functionalfoods.dk

Vi udtrækker en vinder den 10. hver anden måned, og vinderen får direkte besked. I mellemtiden sender vi dig guldkorn om Keto, vægttab og sundhed.

Functionalfoods er vores søsterselskab, og vores høje standarder er lagt i de fysiske sundhedsprodukter – Prøv vores Fitbar, Bone broth eller andre gode sager.

OBS: Vi får lige nu massive henvendelser da vi forveksles med en amerikansk keto side. Står der keto963 eller alt andet end Ketoliv på din trækning, er det IKKE Ketoliv du er medlem af. 

Velkommen til din madplanlægger!

Madplanlæggeren er hvor alle dine madplaner ligger. Du kan vælge at tilføje en af de planer vi allerede har lavet, eller tilføje en tom skabelon, og lave din egen madplan.

Tilføj så mange madplaner du vil, og brug dem igen og igen.

Alle madplanerne er ernæringsberegnet, og du kan fjerne/tilføje opskrifter som det passer dig. Når du er klar, trykker du indkøbsliste, og så er du klar til at købe ind.

God fornøjelse! Ps. hent vores app til smartphone

Hent Ketolivs app til smartphone
Vil du bruge madplanlæggeren på mobilen, skal du gøre det igennem vores app til Android og Apple. Hent den her, eller søg på Ketoliv:

< MEDLEMSFUNKTION >

Mit ketoliv er en medlemsfunktion, hvor du kan lave madplaner, automatisk danne en indkøbsliste og se et fuldt næringsindhold for ugen, og naturligvis gemme dine bedste opskrifter. Du er derfor nødt til at blive medlem af Ketoliv, før at du kan benytte denne funktion.

Left Menu Icon