Ugentlig KETO madplan – Uge 20
Maden i uge 20
Vi starter uden ud om mandagen med at lave en forårsomelet med broccoli, drysset med parmesan. Den er simpel, lækker, super sund, og en rigtig klassiker.
Tirsdag er en spændende omgang kylling i fad med bladsellerisalat og valnødder, hvor kyllingen er kogt ind i hvidvin. Mums! Torsdag har vi godt nok torsk på programmet igen, men du kan vælge en hvilket som helst anden fisk. Det er en vildt god fiskeret, der bages med peberfrugter og oliven, og drysses med lidt feta. Og den spiser vi med en persillesalat til, da der er persille i kyllingeretten, og så kan vi få brugt et helt bundt persille, så det ikke går til spille. Persillesalaten er også rigtig, rigtig god.
Fredag slutter vi af med bøffer i en krydret tomatsauce, som spises med masser af stegte grøntsager og smørsovs. En lækker og god måde at gå på weekend! 🙌
Aftensmad
Mandag: Forårsomelet med broccoli og parmesan
Tirsdag: Kylling i fad med bladsellerisalat og valnødder
Onsdag: Dag to: Kylling i fad med bladsellerisalat og valnødder
Torsdag: Bagt torsk med feta, oliven og peberfrugter med grøn persillesalat
Fredag: Bøf i krydret tomatsauce med stegte grøntsager i smørsovs
Lørdag: Valgfri
Søndag: Valgfri
Hvis du vil bruge madplanen som den er, og ønsker en indkøbsliste, klikker du på knappen “Indkøbsliste”.
Hvis du derimod ønsker at ændre i madplanen, tilføjer du den til din madplanlægger ved at trykke “Tilføj til din madplanlægger”. Herefter bliver du viderstillet til din madplanlægger, hvorefter du trykker på madplanens navn.
Vær opmærksom på, at du kan tilføje frokost og morgenmad i din madplanlægger også, og dermed få en madplan for hele dagen. Du kan altid se næringsindholdet for dagen, og når du er klar, laver du blot en indkøbsliste. God fornøjelse!