7.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Lavt indhold af kulhydrater trods majs og peberfrugt
- En lækker og velsmagende ret
- En anderledes dressing
Ulemper
Endelig vurdering af retten
I denne ret laver vi en lækker og sund avocadomayo, som faktisk ikke indeholder mayonnaise. Den er rigtig lækker og cremet, og passer godt til netop denne ret. Vi steger tacokrydderi og spiser det i rødkålsbåde, sammen med diverse salater. En velsmagende og fint kombineret Keto ret.
Rødkålsbåde med tacokød og avocadomayo
Bedøm denne ret
Ingredienser
Tacokød og salat
- 400 gram hakket oksekød
- 1 tsk stødt paprika
- 0,5 tsk tørret spidskommen
- 1 tsk tørret oregano
- 0,25 tsk chilipulver
- 1 stk rødløg
- 1 stk peberfrugter
- 0,5 stk agurk
- 30 gram majs
- 0,25 stk rødkål
Avocado mayo
- 1 stk avocado
- 1 stk æggeblommer
- 1 tsk balsamico eddike
- 1 stk lime
- 4 spsk olivenolie
Fremgangsmåde
- Start med at lave avocado mayonnaisen, og sæt den i fryseren, så den lige når at blive en anelse køligere end ellers. Derefter lavet vi kødet, og gør de forskellige salater klar.
Avocado mayo
- Tag kødet ud af avocadoen og læg det i en blender. Tilsæt resten af æggeblomme, balsamicoeddike og halvdelen af saften fra en lime. Start nu blenderen og tilsæt olivenolie i en stråle langsomt, for at undgå, at den ikke skiller. Smag til med salt og peber, flyt til en skål og sæt i fryseren.
Tacokød og salat
- Tilsæt dit hakket oksekød på en pande og steg det. Når det meste af kødet er brunet, tilsætter du alle krydderierne. Hak løg fint og tilsæt det også til panden.
- Hak peberfrugt og agurk, og tilsæt majs i en skål. Tag blade af dit rødkål eller spidskål, og vask det. Læg det på en tallerken, der kan klare at komme i mikrobølgeovnen.
- Server nu tacokød med de forskellige grøntsager og din avocadomayo, og varm bladene i mikrobølgeovnen inden servering.