3.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- God og sød smag
- Mulighed for at tilsætte f.eks. low carb chokoladestykker
- Skøn Keto-is
Ulemper
Endelig vurdering af retten
Med denne opskrift på en keto-is får du en super lækker, cremet og utrolig smagfuld chokolade keto-is. God til sommervarmen som er over os og fantastisk, når du er på keto/lchf. Vi bruger en lille spsk vodka for at hjælpe isen med at fryse godt, og det hjælper virkelig. Holder sig ca. 14 dage i fryseren
Hjemmelavet chokolade keto-is
Bedøm denne ret
Ingredienser
- 250 ml piskefløde
- 2 stk æggeblommer
- 1 stk æg
- 75 gram sukrin
- 15 gram kakaopulver
- 1 spsk vodka, kan undlades
Fremgangsmåde
- Kom piskefløde og kakaopulver i en gryde under jævnlig omrøring med et piskeris. Sørg for der ikke er klumper.
- Pisk æg og æggeblommer sammen med sukrin i en stor skål, indtil det er luftigt.
- Tag en gryde og fyld vand i og få det til at koge. Sæt herefter den store skål på, så det fungerer som et vandbad.
- Hæld forsigtigt flødemixturen i skålen og rør grundigt undervejs. Bliv ved med at røre i skålen i 5-7 min. til det bliver en tykkere masse.
- Tilføj vodka til skålen og kom skålen i fryseren i ca. 5 timer
- Rør gerne i skålen 1 gang i timen og sæt den tilbage i fryseren.
- Efter de 5 timer tager du isen ud. Den vil være hård, men efter 10-15 min. er den klar til at spise.